Najaarscongres VvG in de Reehorst in Ede op 2 november 2022

Op woensdag 2 november 2022 hopen wij u weer als vanouds te kunnen ontmoeten bij ons Najaarscongres in de Reehorst te Ede.

Ditmaal met als thema: versnelling van de woningbouwopgave. Maar hoe dan? Wat kun je doen om tot productie te komen? En hoe heb je dat in de voorfase goed vorm gegeven? Juist op dat moment is er versnelling te halen.

We hebben al een heel aantal sprekers bereid gevonden om hun kennis en kunde met ons te delen. Marja Appelman (directeur Woningbouw bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), Esther Geuting (directeur innovatie bij de Stec Groep), Hein Schouwenaars (partner/gebiedsontwikkelaar bij Rebelgroup), José van der Plas (gebiedsontwikkelaar bij BPD, Jos Feijtel (bestuurlijk aanjager bij het Expertteam Woningbouw) en Theo Opdam (algemeen directeur bij Plegt-Vos) hebben al toegezegd te zullen spreken. Zij zullen vanuit diverse invalshoeken ons thema belichten.

PROGRAMMA

  9.30 uur          Ontvangst bij de Reehorst met koffie en thee en iets lekkers

10.00 uur          Welkom door Adrian Los, voorzitter VvG

10.15 uur          Sprekers

12.30 uur          Lunch

14.00 uur          Start middagprogramma

16.00 uur          Borrel

 

AANMELDEN

De aanmelding is inmiddels gesloten. U kunt zich opgeven voor de reservelijst via: info@vvg.nl. Mochten er afmeldingen komen, dan wordt er contact met u opgenomen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het najaarscongres vindt plaats in het congrescentrum ‘De Reehorst’ aan de Bennekomseweg 24 te Ede. De Reehorst ligt op slechts 250 meter afstand van het NS-Intercity-station Ede-Wageningen. Vanaf het station loopt u in enkele minuten naar De Reehorst (loop het perron af en neem uitgang zuidzijde, ca. 250 meter rechtdoor lopen en dan treft u De Reehorst aan uw rechterzijde). De Reehorst beschikt tevens over een parkeerterrein voor 700 auto's.

CORONA

De VvG houdt zich aan de richtlijnen die door de overheid worden gesteld. Dit kan onder meer betekenen dat de congresdag aangepast/gewijzigd kan worden.

Wij verzoeken u om een (zelf)test te doen en thuis te blijven bij klachten.

KOSTEN

De kosten voor het congres bedragen € 125,- excl. BTW per persoon voor gemeenten en € 325,- excl. BTW per persoon voor donateurs. U krijgt na aanmelding een automatische bevestiging per email. Deze bevestiging dient als toegangsbewijs voor het congres. Na het congres ontvangt u een factuur voor de kosten van deelname aan het congres.

ANNULERING

Annulering is alleen schriftelijk (of per email: info@vvg.nl) mogelijk en dient uiterlijk 24 oktober 2022 om 12.00 uur binnen te zijn bij het secretariaat. Indien annulering niet voor bovengenoemde datum is doorgegeven, bent u het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Bij verhindering mag uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U wordt verzocht eventuele vervanging per email door te geven aan de VVG via info@vvg.nl.