Aanmelden

Woensdag 22 september in Rotterdam

Het jubileumcongres van de VvG vindt plaats op woensdag 22 september 2021 in Rotterdam. Het thema van dit congres is: "De goede groei van de stad", met als sprekers onder andere Jos Melchers (directeur Gebiedsontwikkeling bij de Gemeente Rotterdam), Mattijs van Ruijven (hoofd stedenbouwkundige van de gemeente Rotterdam) en Martin Guit (adviseur integrale strategische mobilteitsvraagstukken bij de gemeente Rotterdam). In de middag worden excursies georganiseerd. U kunt zich aanmelden voor dit congres tot en met maandag 13 september 2021. De datum van aanmelding is leidend als het maximale aantal bezoekers wordt overschreden. Wij raden u daarom aan spoedig uw deelname kenbaar te maken.

Aanmelden met lidmaatschapsnummer en emailadres

U kunt zich uitsluitend via onderstaande aanmeldsysteem aanmelden door uw lidmaatschapsnummer en emailadres in te voeren. Dit kan alleen indien uw zakelijke mailadres aan ons is doorgegeven (mocht uw zakelijke mailadres nog niet bekend zijn bij ons, dan kunt u uw mailadres doorgeven via: info@vvg.nl). Vervolgens dient u uw naam, emailadres én telefoonnummer in te vullen (de VvG moet deze gegevens in haar bezit hebben om u eventueel te kunnen bereiken).

Kosten

De kosten voor het congres bedragen € 97,- excl. BTW per persoon voor gemeenten en € 295,- excl. BTW per persoon voor donateurs. U krijgt na aanmelding een automatische bevestiging per email. Deze bevestiging dient als toegangsbewijs voor het congres. Na het congres ontvangt u een factuur voor de kosten van deelname aan het congres.

Voorkeur voor projectbezoeken 

U kunt kiezen uit drie middagprogramma's. U kunt gaan wandelen langs diverse projecten zoals Ahoy, NPRZ en het nieuwe zwembad in Hart van Zuid. De projecten zullen toegelicht worden door experts van de gemeente Rotterdam. Na deze wandeling zult u per metro naar de binnenstad gaan waar we de dag gezamenlijk zullen afsluiten met een borrel. Wilt u meer weten over de ins en outs van Little C, een prachtig voorbeeld van bouwen in zeer hoge dichtheden waar wonen, werken & voorzieningen worden gecombineerd? Kies dan voor deze excursie waarin u met de metro en boot naar Little C gaat en daar uitgebreid te tijd krijgt om rond te kijken. Vervolgens gaat u te voet via het Depot naar de binnenstad, waar de borrel plaats zal vinden. Of pak de metro en vervolgens de boot naar het Merwe-Vierhavengebied met aansluitend een fietstocht door M4H en zie al fietsend de floating farm, The Lee Towers, het Makersdistrict en nog veel meer. Na deze excursie door M4H fietst u richting de borrellocatie in de binnenstad.

U kunt uw voorkeur bij uw aanmelding aangeven. Voor de drie middagprogramma's geldt een maximaal deelnemersaantal per excursie. De aanmeldingen zullen worden ingeboekt op volgorde van binnenkomst. De VvG zal zich aan de richtlijnen houden die door de overheid worden gesteld. Dit betekent dat het middagprogramma gewijzigd kan worden en dat de VvG zich het recht voorbehoudt om u in een ander middagprogramma te plaatsen.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering is alleen per email mogelijk via info@vvg.nl en dient uiterlijk 13 september 2021 ontvangen te zijn. Indien annulering niet voor bovengenoemde datum is ontvangen, bent u het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Blijf thuis als u corona gerelateerde klachten heeft. Bij verhindering mag uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U kunt dit via info@vvg.nl doorgeven.

OV-chipkaart in bezit? 

We zullen deze dag gebruik maken van het openbaar vervoer. Wilt u zo vriendelijk zijn om aan te geven via info@vvg.nl of u in het bezit bent van een OV-chipkaart? Indien u dat niet heeft zullen wij zorgen voor een eenmalig vervoersbewijs voor u.