Voorjaarscongres Vereniging van Grondbedrijven

05-06-2024

Gemeente Kampen is dit jaar trotse gastheer van ons Voorjaarscongres. Een waardevolle bijeenkomst voor vakgenoten om kennis te delen en elkaar te inspireren. Er wordt hard gewerkt aan een programma dat niet alleen informatief is, maar ook relevant voor de uitdagingen waar de gemeente Kampen voor staat.

Kampen is een gemeente die volop in ontwikkeling is en groeit. Het is hier goed wonen, werken en verblijven met een mooie balans tussen gebouwen, groen en water. Tegelijk staat de gemeente voor grote opgaven: dat iedereen kansrijk opgroeit en meedoet, het versnellen van de woningbouw, de transitie van economie en landbouw, bereikbaarheid en de energietransitie.

De Vereniging van Grondbedrijven verheugt zich om het Voorjaarscongres in de prachtige stad Kampen te houden en kijkt uit naar een inspirerende bijeenkomst. Het programma zal zoals gebruikelijk boeiende presentaties omvatten, interactieve excursies en netwerkmogelijkheden. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit interessante congres. Noteer alvast 5 juni 2024 in uw agenda.